Preorder New CD Paulo Mendonca
Pressmeddelande!

Sveriges Funk-kung Paulo Mendonca är tillbaka! Efter att ha sålt hundratusentals skivor över hela världen på 90-talet, och turnerat med bland annat Tina Turner, är det nu dags för det första smakprovet från Paulos kommande album, Does Anybody Wanna Funk. BBB är en riktig dänga som visar på alla de rätta beståndsdelarna; groovet, spelet, glimten i ögat och de starka hookarna. Det är helt enkelt en Paulo Mendonca i högform vi får höra.

Albumet som är det första på 18 år (!) följer i samma spår vad gäller sväng och fantastiska musikerinsatser. Här finns dock utveckling i form av ett rikare uttryck i låtskrivandet och ett kanske ännu större fokus på starka melodier. Paulo har också öppnat dörren för co-writers som bidragit med nya dimensioner. Does Anybody släpps fysiskt och digitalt den 3 april.

Under det långa "breaket" har Paulo fortsatt att turnera i Sverige och ute i Europa, men har även hunnit med att starta och utveckla ett framgångsrikt musikförlag med huvudkontor i London. Vilket han nu dock lämnat.

Paulo har i färdigställandet av plattan samarbetat med Pama Records, Pama studios och Max Music Scandinavia (förlag).

För att se liveklipp från studion med Paulo: http://vimeo.com/58114205

New CD with Tones of Home Visit website iTunes Spotify
Mandrake Root at Spotify mandrake Root at iTunes Music Store
Disclaimer: All graphics, photos, videos and audio found on this site are owned by Pama Records and should not be re-distributed without permission. For hi-res pictures, full samples and permission to print or re-distribute photos and graphics etc, please contact us!

PAMA

Pamarecords Rookie

Studio Musikservice

Pamarecords Studio Consulting

Pama HOMEPRO

PAMA PARTNERS

Snare Pal

XL Audio

Stage4you

KRK

Genelec

Vision4you

Morgan Photography

SPONSORED BY

EBS MAPEX SNAREPAL GENELEC

EBS MAPEX SNAREPAL GENELEC

MEMBER OF

SSES MBIN STIM

STIM MBIN SSES